Jobba hos oss! Vi söker en erfaren projektledare!

by

Vi växer med uppdrag i Sverige och Norden och söker Dig som har några års erfarenhet från pr-byrå och som nu är redo att ta nya kliv i karriären. Du har minst fem års arbetslivserfarenhet och ett upparbetat kontaktnät inom branscher som livsmedel, snabbrörliga konsumentvaror, livsstil, familj/barn eller hälsa.

Du är van projektledare med konsulterfarenhet. Du kan driva och leda uppdrag både självständigt och i team. Du är en god skribent, bekväm med att koordinera större pr-projekt, du trivs med att vårda kundrelationer och du gillar konsultrollen. Du är aktiv inom sociala medier. Erfarenhet av internationella pr-uppdrag är meriterande, men inte nödvändigt.

Du har utbildning inom media och kommunikation eller journalistik.  I rollen ingår budgetansvar och ett nära samarbete med kollegor i Norden och internationellt.

Du som är intresserad, skicka din ansökan senast 9 april 2010 till jobb@prat.se

Prat PR startade 2000 och ingår i det globala pr-nätverket Porter Novelli. Byrån är duktig på medierelationer, sociala medier, varumärkesbyggande pr och strategisk kommunikation. Vi är specialiserade inom mat, hälsa och livsstil. Byrån omsätter 10 Mkr och ägs och drivs av Gabriella Finnborg.

Etiketter: , ,

2 svar to “Jobba hos oss! Vi söker en erfaren projektledare!”

  1. Smurftips — Doktor Spinn Says:

    […] Prat PR söker folk #nyttjobbKanske intressant för någon? Om någon hinner kanske ni kan tipsa om jobbet på http://profsweden.ning.com? […]

  2. linditalatifi Says:

    Hejsan!
    Nu har äen jag skaffat en blogg!
    besök http://www.linditalatifi.wordpress.com
    Tack.

Lämna en kommentar