Snart är nyhetstorkan över

by

Idag kommer de flesta tillbaka från sin semester, såväl vi PR-konsulter som journalister, informationschefer och företagsledare. Med andra ord – snart är nyhetstorkan över. Sommarvikarierna slutar och tidningarna blir åter några sidor tjockare.

För tre veckor sedan blev jag intervjuad i radio P1 och i programmet Medierna som sänds på lördagar klockan 11. (En ganska lång intervju men som det alltid är kom bara en bråkdel med i programmet.) I Programmet diskuterades Nyhetstorka och jag representerade PR-konsulter och gav min syn på hur och om vi på Prat PR använder oss av Nyhetstorkan för att placera nyheter.

Min poäng var hur som helst att jag och mina kollegor självklart då och då har utnyttjat perioder av nyhetstorka för att kommunicera intressanta nyheter i olika medier. Det gäller inte bara nyhetstorkan i juli utan också i perioder som till exempel julledighet. Men det viktigaste av allt – vi gör alltid en lika professionell och noggrann nyhetsvärdering oavsett om det är nyhetstorka eller inte. Tror man inte själv på nyheten så kommer det aldrig att gå vägen. Men som sagt, snart är nyhetstorkan över – för den här sommaren.

Lyssna på Programmet Medierna i P1 där Victoria intervjuas här:
http://www.sr.se/sida/default.aspx?programID=2795

Snart är nyhetstorkan över. I tradmedia, liksom på vår blogg!

Snart är nyhetstorkan över. I tradmedia, liksom på vår blogg!

Annonser

Etiketter: , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: